Ультразвуковий масаж

Апаратне лікування целюліту або інших естетичних недоліків стало дуже популярним останнім часом. Одним з найсучасніших і високоефективних методів апаратного лікування целюліту можна назвати ультразвуковий масаж.

Ультразвуковий масаж працює на основі впливу коливань звуків високих частот на тіло людини. Такий метод зможе допомогти не тільки з позбавленням від таких естетичних проблем як целюліт, але і допоможе поліпшити метаболізм, кровообіг, постачання клітин киснем і т.д.

Ультразвуковий масаж

Ультразвуковий масаж – це універсальний засіб, яке буде корисно для будь-якої людини, а особливо для представниць прекрасної половини людства, яких турбують жирові відкладення, обвисла шкіра або целюліт. Ультразвуковий масаж абсолютно безпечний для людини. Ультразвуковий масаж усуває набряки і спазми, виводить шлаки, розгладжує зморшки і підтягує шкіру. Як правило, ультразвукові процедури здійснюються в комплексі зі спеціальними косметичними засобами, завдяки яким ефект масажу посилюється.

Якщо Вас зацікавив ультразвуковий масаж, то таку послугу зможе Вам надати салон краси Yes Gold.

Ви будете відчувати на кілька років молодше вже після першої процедури масажу в нашому салоні. Нашим клієнтам ми пропонуємо індивідуальний підхід і дуже привабливі розцінки на наші послуги. У своїй роботі ми використовуємо найсучасніше обладнання і високоефективні косметичні засоби, тому в тому, що ультразвукові процедури в нашому салоні принесуть Вам користь, Ви можете навіть не сумніватися.